Go Go Squid! Çin Dizisi Bilgi - Konusu - Oyuncuları


Diğer İsmi: 亲爱的,热爱的, Mi Zhi Dun You Yu , Stewed Squid with Honey , Honey Stewed Squid , Qin Ai De, Re Ai De , 蜜汁炖鱿鱼 , Dear love , 親愛的. 熱愛的 , 亲爱的热爱的 , Go! Go! Cinderella's Unrequited Love

Tür: Komedi, Romantik, Gençlik
Bölüm Sayısı: 41
Bölüm Süresi: 45 dakika
Yapımı: 2019 - Çin
Kanal: Dragon TV
Yönetmen: Ching Jung Lee
Senarist: Mo Bao Fei Bao

Konusu: Sevimli bir şarkıcı Tong Nian ile profesyonel oyun dünyasının efsanesi Han Shang Yan arasında bir aşk hikayesi.

Han Shang Yan (Li Xian) akşam geç saatlerde  bir internet kafeye girdiğinde kuzenine yardım eden Tong Nian (Yang Zi) ile karşılaşır. Tong Nian ilk görüşte Han Shang Yan'a aşık olur.

Tong Nian, genellikle cesur ve dışa dönüktür ve çevrimiçi cover'lardan on binlerce takipçisi vardır, ancak onunla ne zaman karşılaşsa elleri buz keser.  Röportajlara alışkındır, ancak onunla konuşurken tek kelime bile edemez.

Han Shang Yan, soğuk, ulaşılması zor ve kızlarla ilgilenecek tipte bir adam değil, ama Tong Nian'ın benzersiz kişiliği ve ona yaklaşmak için ısrarlı yolları dikkatini çekmeye başlar.

Mo Bao Fei Bao tarafından yazılan "Stewed Squid with Honey" adlı romandan uyarlanmıştır.

Oyuncular:
Yang Zi "Tong Nian / Her Highness Squid"

Tong Nian, yapay zeka konusunda uzmanlaşmış 20 yaşında bir yüksek lisans öğrencisidir. En iyi öğrenci olmasının yanı sıra, aynı zamanda büyük bir hayran kitlesine sahip çevrimiçi bir şarkıcı. Tong Nian iyi yetiştirilmiş ve masumdur. Konu aşk olduğunda deneyimsizdir. Tong Nian zaman zaman kuzeninin internet kafesine de yardımcı oluyor.


Li Xian "Han Shang Yan/ Gun God / Boss / Gun"

Han, 30 yaşındadır ve bir e-spor şirketi olan K&K Club'ın sahibidir. Gun kullanıcı adıyla bilinen en iyi CTF oyuncusuydu ve siber güvenlik oyunları alanında bir efsaneydi, ancak o zamandan beri emekli oldu. Halen K&K’nin Çin şubesini ve CTF ekibini yönetmektedir.  Han huysuz biri olmasının yanında  altında eğitim alan gençleri çok önemsemektedir. Soğuk tavrıyla anlaşılması zor biri ve işinden başka hiçbir şeye ilgi duymaz.


Hu Yi Tian "Wu Bai / White / DT"

Wu Bai, Han’ın kuzenidir. DT olarak bilinen şu anki en iyi CTF oyuncusu ve K&K ekibinin bir parçası. Wu Bai, yalnız olmayı seven ama oldukça güvenilir olan çok sessiz bir adamdır. Liseden beri Ai Qing'i seviyor.


Lee Hong Chi "Mi Shao Fei / Little Mi"

Shao Fei, oyuna geri dönmek isteyen emekli bir CTF oyuncusu. Ayrıca Team Solo'nun bir parçasıydı ve Han'ın yanı sıra Solo ile yakın bir ilişkisi var.


Li Ze Feng "Wang Hao / Solo"

Solo, SP Gaming'in Çin şubesinin temsilcisidir. Solo, ulusal düzeyde iyi sonuçlar elde eden Solo Takımı'nın kaptanıydı. 10 yaşında Xiao Ai adında bir kızı vardır.


Chen Xi Jun "Ou Qiang / All"

Ou Qiang, Team Solo'nun 5 ortağından biri olan ve hala All kullanıcı adı altında rekabet eden tek kişidir. Team SP'nin bir parçası ve neşeli bir kişiliğe sahiptir. 

Fragman:

MV1:

MV2:






Benzer Dizi-Filmler

2 yorum: