Forget You Remember Love Çin Dizisi Bilgi - Konusu - Oyuncuları


Diğer İsmi: 忘记你,记得爱情 , Wang Zi Bian Qing Wa, 王子变青蛙, Frog Prince, WangJiNi, JiDeAiQing, Forgetting You, Remembering Love, Prince Becomes a Frog

Tür: Romantik, Komedi, Arkadaşlık
Bölüm Sayısı: 38
Bölüm Süresi: 45 dakika
Yapımı: 2020 - Çin
Kanal: Tencent Video

Konusu: 
Sıradan bir kızın, hafızasını kaybetmiş mazlum bir CEO'yu kurtarıp rüya gibi bir peri masalı başlatmasının hikayesi. 
Shan Junhao, Senwell'in CEO'su, istediğini elde etmek için asla yarım adım atmayan, sert vuruşlu bir liderdir. Ye Qianyu ile karşılaşması, Ye Qianyu'nun çok değer verdiği Guanmei Hanı'nın kapatılmasını zorunlu kıldığı için hoş bir karşılaşma değildir. Shan Junhao bir kaza geçirip geçmişe dair hiçbir hatırası olmadan uyandığında, Ye Qianyu onu yanına alır ve ona sahte bir kimlik verir. Bir gün ayrılacağını bilmesine rağmen, birlikte geçirdikleri zaman boyunca daha da yakınlaşırlar.

Oyuncular:
Fair Xing "Ye Qian Yu"
Hailian Adası'nda bir rehber.  Qian Yu ne kadar üzgün olursa olsun ağlamaz, oyunculukta harikadır ve duruma uyum sağlamada yeteneklidir.  Hevesli ve samimi, zeki, kibar ama kendi ilkelerinde ısrarcı.

Garvey Jin "Shan Jun Hao / Tong Hao"
Senwell Group'un Genel Müdürü, kıdemli yatırım uzmanı.  Her şeyden önce geri dönüş oranını önemseyen bir matematik dehasıdır.  Aynı zamanda saf ve romantik bir çocuk.  Amnezisinden önce rasyonel, soğuk, güçlü ve bencildir.  Amnezisinden sonra, Tong Hao olarak, artık sadece sonuç ve getiri için bir şeyler yapmıyor ve nazik ve düşünceli oluyor.  Aşk için her şeyi görmezden gelebilir.

Jiang Xing Cheng "Fan Yun Yi"
Senwell Group'un sonraki hanımı olmak isteyen Senwell Group'un Genel Yönetim Departmanı müdürü.  Mevcut tüm kaynakları kullanmaktan korkmuyor, güçlü karar verme yeteneğine, zarif bir görünüme ve güçlü bir rekabet avantajına sahip.  Entrikacılıkta iyidir ve Dan Jun Hao'nun ebeveynlerinin önünde en iyi gelin adayıdır.

Li Zheng Jun "Xu Zi Qian"
Senwell Group'un genel müdür yardımcısı. Fan Yun Yi için tüm fırsatlarından vazgeçer.

Cavan Wen "Tai Chu"
Senwell Group'un yöneticisi, nazik, kibar ve iyimser.  Bir kadının kalbini anlar, ince hareketleriyle aklını algılayabilir, yüksek EQ'ya sahiptir ve gerçek aşka çok bağlıdır.

Joyce Zhao "Chen Jin Zhi"
Qian Yu'nun üvey annesi.






Benzer Dizi-Filmler

2 yorum:

  1. bu diziyi severek izledim bitirdim kesinlikle tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  2. bu diziyi severek izledim bitirdim kesinlikle tavsiye ediyorum https://korehintdizi.com/again-my-life-4-bolum-turkce-altyazili-izle-2

    YanıtlaSil