Watashitachi wa Douka Shiteiru Japon Dizisi - Konusu - Oyuncuları


Diğer İsmi: 私たちはどうかしている, There's Something Wrong With Us , We Are Not Ourselves , Cursed in Love , Watashi-tachi wa Doka Shiteiru

Tür:
Gizem, Romantik, Psikolojik
Bölüm Sayısı: 8
Bölüm Süresi: 60 dakika
Yapımı: 2020 - Japonya
Kanal: NTV
Yönetmen: Inomata Ryuichi, Akashi Hiroto, Komuro Naoko
Senarist: Eto Rin

Konusu: Hanaoka Nao'nun annesi Yuriko, bekar bir ebeveyn ve uzun süredir geleneksel bir Japon şekerleme dükkanı olan Kogetsuan'da yaşayan bir şekerlemecidir. Nao, Kogetsuan'ın sahibinin 6 yaşındaki oğlu Takatsuki Tsubaki ile bu şekilde tanışır ve birbirlerinin ilk aşkları olurlar. Ancak Tsubaki’nin babası biri tarafından bıçaklanarak öldürülür. Nao'nun annesi, Tsubaki'nin ifadesine dayanarak şüpheli olarak tutuklanır. Nao, sorgulama sırasında annesi vefat ederken dışarı atılır.  Şimdi bir cinayet zanlısının kızıdır. Tsubaki ve Nao birbirlerine karşı kötü duygularla ayrılırlar. 15 yıldan fazla bir süre sonra Nao ve Tsubaki, Japon şekerlemesi üzerine bir yarışmada yeniden bir araya gelir. Tsubaki, Nao'nun kreasyonlarıyla ilgilenir ve, çocukluk arkadaşı olduğunu fark etmeden ilk buluşmalarında onunla evlenmesini ister. Nao, gerçek kimliğini gizler ve annesinin masumiyetini kanıtlamak için Tsubaki ile evlenerek Kogetsuan'a girmeye karar verir. Acımasız kader tarafından sınanmalarına rağmen, Nao ve Tsubaki birbirlerine çekilir. 15 yıl önceki davanın gerçeği nedir?


Oyuncular:

Hamabe Minami "Hanaoka Nao"


Geleneksel bir Japon tatlı üreticisi olarak eğitim aldı.  Annesi Yuriko’nun alışılmadık ve güzel tatlılar yapma yeteneğini miras aldı ve yaptıkları insanların kalbini fethetti. 15 yıl önce cinayet zanlısı olarak hayatını kaybeden annesinden bir mektup aldı ve annesinin masumiyetini kanıtlama sözü verdi. Yuriko, çocukluk arkadaşı Takatsuki Tsubaki'nin ifadesinden dolayı tutuklandığı için ondan nefret ediyor. Güçlü ve zorluklar karşısında küçülmüyor. Çok sevdiği geleneksel Japon tatlıları hakkında çok tutkulu konuşuyor ve etrafındakileri şaşırtıyor.

Yokohama Ryusei "Takatsuki Tsubaki"

Geleneksel Japon tatlıları dükkanı Kogetsuan'ın oğlu ve varisi. Kogetsuan'ı devralmayı ve müşteriler tarafından daha da sevilmeyi hedefliyor. Annesinin ayarladığı bir evliliği sona erdirmek için, geleneksel bir Japon tatlıları yarışmasında tanıştığı gün Hanaoka Nao'ya evlenme teklif eder. Onun 15 yıl önce dükkanda çocukluk arkadaşı olan genç kız olduğunun farkında değildir. Havalı görünüyor ve diğer insanlara saygısı yok gibi görünüyor, ancak geleneksel Japon tatlılarına ve dükkana karşı güçlü hisleri vardır. Annesinden ve büyükbabasından hiç şefkat görmedi ve aslında çok yalnız. Bu yüzden sevgisini ifade etmekte iyi değil.

Takasugi Mahiro "Shiroshima Yusuke"

Kogetsukan'a yeni katılan bir çırak ve neşeli bir genç adamdır. O ve Hanaoka Nao hemen anlaştılar ve birbirlerine cesaret verdikçe giderek yakınlaşıyorlar.

Kishii Yukino "Hasegawa Shiori"

Takatsuki Tsubaki’nin nişanlısı. Ülkenin en iyi geleneksel Japon hanlarından biri olan Haseya'yı işleten ailenin üçüncü kızı. Çekingen olmasına ve özgüveninin düşük olmasına rağmen dürüst genç bir kadın. Ama aynı zamanda oldukça dikkatsiz bir yanı var.

Nakamura Yuri "Okura Yuriko"

Hanaoka Nao'nun annesi. İnsanların kalbini ısıtan tatlılar yapan geleneksel bir Japon tatlıcısı. Nao 5 yaşındayken çalışmaya ve Kogetsuan'da yaşamaya başladı. 15 yıl önce Takatsuki Itsuki cinayetinde şüpheli olarak tutuklandı. Sorgu altındayken bayıldı ve vefat etti.

Suzuki Nobuyuki "Takatsuki Itsuki"

Takatsuki Tsubaki’nin babası. Kogetsuan'ın önceki ustası. Nazik ve ciddi bir adamdı. Aynı zamanda çok mükemmel bir geleneksel Japon tatlı yapımcısıydı. 15 yıl önce biri tarafından bıçakla









Benzer Dizi-Filmler

0 comments: