Vincenzo (2021) Kore Dizi Bilgi - Konusu - Oyuncuları


Diğer İsmi:빈센조, binsenjo

Tür: Komedi, Romantik, Suç, Dram
Bölüm Sayısı: 20
Yapımı: 2020-Güney Kore 
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2021 - 2 Mayıs 2021 
Kanal: tvN
Yönetmen: Kim Hee-Won
Senarist: Park Jae-Bum

Konusu:
Yaklaşan tvN dizisi "Vincenzo", örgütü içindeki bir çatışma nedeniyle Kore'ye geri dönen İtalyan avukat Vincenzo Cassano'nun hikayesini anlatacak. Korece adı Park Joo-Hyung olan Vincenzo Cassano, İtalya’da mafyalara danışmalık yapan bir avukattır. Ancak, mafya grupları arasında bir savaş başlayınca Kore’ye geri döner. Burada, sosyal adaleti kendi yoluyla sağlamaya çalışır. Bu süreçte, aldığı davaları kazanmak için her şeyi yapan Avukat Hong Cha-Young'a âşık olur. Kötü adamların kullandığı yöntemleri kullanarak adaleti birlikte gerçekleştirirler.

Oyuncular:
Song Joong-Ki "Vincenzo Cassano"

Song Joong Ki, genç yaşta İtalyan bir aile tarafından evlat edinilen Kore kökenli avukat ve mafya danışmanı Vincenzo Cassano'yu oynayacak. Benzersiz müzakere becerileri ve karizma ile donatılmış Vincenzo Cassano, intikam için yaşamaktadır. Kore'ye vardığında köklü, kötü bir kartel keşfeder ve bir davayı kazanmak için her şeyi yapacak olan avukat olan Hong Cha Young ile tanıştığında kendini sorunu çözerken bulur.

Jeon Yeon-Bin "Hong Cha-Young"

Jeon Yeo Bin'in canlandırdığı Hong Cha Young, Kore'nin en iyi hukuk firması Woosang'daki en iyi avukattır. İyi ya da kötü olmalarından ziyade, bir kişinin içinde bulunduğu durumda ne kadar avantajlı ya da dezavantajlı olduğuna dikkat etmektedir. Vincenzo Cassano ile tanıştıktan sonra değişmeye başlar.


Taecyeon "Jang Jun-Woo"

Taecyeon dizide Woosang hukuk firmasında stajyer olarak çalışan Jang Jun-Woo karakterini canlandırmaktadır. Yurt dışında büyümüştür. Kibar, çalışkan ve temiz kalpli birisidir. İşinde çok fazla hata yaptığı için başını sık sık belaya sokmaktadır. Kıdemlisi Hong Cha-Young'a çok güvenmektedir ve ona hayrandır. Vincenzo Cassano’nun ortaya çıkması onun rekabetçi ruhunu tetikler.

"Money Flower” ve “The Crowned Clown” un yönetmeni Kim Hee Won, “Vincenzo” dizisi için daha önce “Good Manager” ve “The Fiery Priest”i yazan senarist Park Jae Bum ile el ele verecek.

Dizinin yapım ekibi: "'Vincenzo', kötülerin yollarını kullanarak 'kötüyü' cezalandıran karanlık kahramanlar hakkında bir kara komedi. Eşsiz karakterler arasındaki sinerji yaratıcı teması ve dinamik konusu kadar dram için de çok önemlidir.  Her karakterin özelliklerini en üst düzeye çıkaracak ve onları gerçeğe dönüştürecek mükemmel oyuncular dizisi şimdi tamamlandı.  Dört gözle bekleyebilirsiniz. "

Ilgan Sports'a göre, dizinin oyuncu kadrosunda diğerleri arasında Yang Kyung Won, Kim Yeo Jin ve Kwak Dong Yeon yer alıyor.  Haber kaynağı ayrıca oyuncuların 9 Ağustos'ta ilk senaryo okumaları için bir araya geldiklerini bildirdi.

Vincenzo'nun 2021'in ilk yarısında gösterime girmesi planlanıyor.
Bizde dört gözle bekliyoruz.🤗





Benzer Dizi-Filmler

0 comments: