Theseus no Fune Konusu - Oyuncuları - Japon Dizisi Bilgi



Diğer İsmi: テセウスの船, Theseus Ship , Ship of Theseus

Tür: Gizem, Suç, Dram, Fantastik
Bölüm Sayısı: 10
Bölüm Süresi: 1 saat 5 dakika
Yapımı: 2020 - Japonya
Kanal: TBS
Yönetmen: Ishii Yasuharu
Senarist: Takahashi Maki
(Itsuka Kono Ame ga Yamu Hi Made, Asa ga Kuru, Kekkonshiki no Zenjitsu ni)

Oyuncular:
Takuechi Ryoma "Tamura Shin"

 31 yıl önce babası Bungo, bir dizi cinayete neden olduğu için tutuklandı. Yüzünü hiç görmediği babası yüzünden, her zaman başkalarının onun hakkında ne düşündüğünü önemsemiştir. Dava gerçekleşmeden hemen önce Heisei döneminin başlangıcına doğru zamanda yolculuk yaptıktan sonra, gülümsemelerini kaybettiği ailesini geri getirmek için geçmişi değiştirmeye karar verir.

 Ueno Juri "Tamura Yuki"

 Tamura Shin'in karısıdır. Babasının bir katil olduğunu bilmesine rağmen ailesinin isteği dışında Shin ile evlendi. Şimdi hamiledir ve kocasını davayla yüzleşmeye zorluyordur.

 Suzuki Ryohei "Sano Bungo"

 Tamura Shin'in babasıdır. 31 yıl önce bir dizi cinayete neden olduğu için tutuklandı ve idam cezasına çarptırıldı. Eskiden bulunduğu köyde polis memuru olarak çalışıyordu. Ailesi ve köylüler tarafından sevilen neşeli, içten bir adamdır.

 Eikura Nana "Sano Kazuko"

 Tamura Shin'in annesidir. İyi bir izlenim bırakan neşeli ve cesur bir kadındır. Ailesini büyük bir sevgiyle izledi ve zaman zaman onları cesaretlendirdi.


Konusu: Tamura Shin, polis memuru olan babası Sano Bungo'nun neden olduğu ve ailesinin kaderini değiştiren cinayetin gizemini araştıran genç bir adamdır. Babası tutuklandığından beri Shin, annesi Kazuko ve kız kardeşi Suzu halk tarafından eleştirilir ve saklanmak zorunda kalırlar. Ancak Shin'in sevgili karısı Yuki, geçmişini kabul eder ve ona destek olur. Bir gün, Shin, Yuki tarafından cesaretlendirilir ve hapishanedeki babasıyla tanışmaya karar verir. Ancak, eski suç mahalline gittiğinde, ani bir sis çöker ve geçmişe geri döner. Shin kendini 1989 yılında, cinayet işlenmeden hemen önce bulur. Suç mahalli karlı bir köy haline gelir.  Bu köyde Shin, hayatında ilk kez babasıyla ve çok daha genç annesiyle tanışır. Sıcacık gülümsemeleri olan sevimli, nazik bir ailedir. Babası neden katil oldu?  Babasının davasını durdurursa, ailesini kaybetmez. Bu yüzden buradaki gizemi çözmeye ve cinayeti önlemeye çalışır.




Benzer Dizi-Filmler

1 yorum: