Love and Redemption Çin Dizisi - Konusu - Oyuncuları

 

Diğer İsmi: 琉璃, The Colored Glaze Beauty, Liu Li Mei Ren Sha, 琉璃美人煞 , Liu Li

Tür: Romantik, Fantastik
Bölüm Sayısı: 59
Bölüm Süresi: 45 dakika
Yayın Tarihi: 6 Ağustos - 10 Eylül 2020
Kanal: Youku
Yönetmen: Yin Tao, Mai Guanzhi
Senarist: Liu Fang
Ülke: Çin

Oyuncular:
Cheng Yi "Yu Sifeng"

Crystal Yuan Bingyan "Chu Xuanji"

Liu xue yi "Hao Chen / Bai Di"

Zhang Yuxi "Ling Long"

Huang Youming "Wu Tong"

Fu Fang Jun "Wu Zhiqi"

Hou Mengyao "Zi Hu"


Konusu: Efsanelere göre, savaş tanrısı bin yıl önce şeytana karşı ölümcül bir savaşta cenneti kurtardı. İkisi de göklerden düştü ve dünyadan kayboldu. Chu Xuanji, altı duyudan yoksun olarak dünyaya geldi, bu da onu oldukça bilgisiz ve beceriksiz kılıyor. Kendisine aşık olan Lize Sarayı'nın seçkin baş öğrencisi Yu Sifeng ile arkadaş olur ve böylece geçmişin komplolarıyla karışan bir xianxia romantizmine başlar.

Zan Hua Turnuvası, Shaoyang Tarikatı'nda düzenleniyor ve lideri Chu Lei'nin iki kızı var - güvendiği en büyük kızı Chu Ling Long ve dövüş sanatlarında tembel ve korkunç olan en küçük kızı Chu Xuan Ji.

Yu Sifeng (Cheng Yi) ve Chu Xuanji bir tesadüf sonucu karşılaştıklarında birbirleriyle arkadaşlık kurarlar.  Yu Sifeng, Lize Sarayı öğrencilerinin aşık olması yasak olduğundan yüzleşmesi gereken sert sonuçlara rağmen Xuanji'ye aşık olur.

Bu arada Ling Long, turnuvadaki faul davranışlarını eleştirdikten sonra Wu Tong (Huang Youming) ile çatışır. Misilleme olarak Wu Tong, Xuanji'yi yaralar ve  okuldan atılır. Yaralarından kurtulan Xuanji,  uygulama yapmaya konsantre olacağına söz verir.  Dört yıl sonra Xuanji ve Yu Sifeng tekrar buluşur. Sifeng, ancak gerçek aşkı bulursa kırılabilecek bir lanet yüzünden maske takar.






Benzer Dizi-Filmler

0 comments: