Flower of Evil Kore Dizi Konusu - Neden İzlemeliyiz



Adı: Flower of Evil | 악의 꽃
Tür: Dram, Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Kim Cheol-Kyu
Senarist: Yoo Jung-Hee
Yapım: 2020 - Güney Kore
Kanal: tvN
Bölüm Sayısı: 16
Bölüm Süresi: 1 Saat 5 Dakika
Yayın Tarihi: 29 Temmuz 2020 – 17 Eylül 2020

Konusu: Baek Hee Sung, karısına ve kızına iyi bir yaşam sağlayabilen ideal bir koca olarak görünüyordur. Ancak bu mükemmel yönü karısı Cha Ji Won'un bile farkında olmadığı bazı çok karanlık sırları gizliyordur. Ne yazık ki, sırların ortaya çıkmasının bir yolu vardır ve sert bir cinayet masası dedektifi olarak, Cha Ji Won'un işi, gerçeği elinden geldiğince ortaya çıkarmaktır. Özellikle acımasız bir vakayı araştırırken, kendisini mutlu hayatının temellerini yıkabilecek karanlık bir yolda bulur. Ancak bu psikopatı adalete teslim etmeye kararlıdır. Davanın derinliklerine inerken O'nun başından beri yakınında olabileceğinin farkına varır.

Dizi, karanlık geçmişini gizleyen ve başka birinin kimliği altında yaşayan bir adam (Lee Joon-Gi) ile o adamın (kocasının) peşine düşen bir dedektifin (Moon Chae-Won) etrafında dönmektedir.

Oyuncular: 
Lee Joon-Gi "Baek Hee-Sung" 

Lee Joon-Gi dizide başka birinin kimliği altında yaşayan Baek Hee-Sung karakterini canlandırmaktadır. Evli bir çocuk babasıdır. Kendini eşine ve çocuğuna adamış ve sahip olduğu şeylerden dolayı son derece mutlu biri gibi görünmektedir. Ancak, aslında mutluluk, üzüntü, saygı, hayranlık, empati veya suçluluk gibi duyguları hissedememektedir.


Moon Chae-Won "Cha Ji-Won"

Moon Chae-Won dizide Baek Hee-Sung’un (Lee Joon-Gi) eşi olan Cha Ji-Won karakteri canlandırmaktadır. Bir suç dedektifidir. Minyon yapısı ve çocuksu yüzü ile ilk bakışta suçlularla nasıl başa çıkıp çıkamayacağına dair şüpheler doğursa da meraklı kişiliği sayesinde tehlikeli durumlarda dahi korkmak yerine keyif alır ve agresif suçlularla başa çıkabilmektedir. Bir gün, kocasının geçmişini araştırmaya başlar.

Jang Hee-Jin "Do Hae-Soo"

Jang Hee-Jin dizide bir seri katilin kızı olan Do Hae-Soo karakterini canlandırmaktadır. Korkunç aile geçmişi ile tek başına mücadele etmek zorundadır.

Seo Hyun-Woo "Kim Moo-Jin"

Seo Hyun-Woo dizide bir muhabir olan Kim Moo-Jin karakterini canlandırmaktadır.



Neden İzlemeliyiz? 
1- Lee Joon Gi'nin harika oyunculuğu
İki yıl sonra ekranlara geri dönen Lee Joon Gi'nin, sevgi dolu bir koca ve baba iken bir dakika sonra şüpheli ve soğuk bir kişiye gecişi heyecan verici. İki kimlik arasında geçiş yaptığı sahneleri ben çok sevdim. 

2- Sürükleyici hikaye
Bir dedektif ile karmaşık bir geçmişi olan bir adamın görünüşte mükemmel evliliğin arkasındaki aldatma ve şüpheler bizi ekrana kilitliyor. Tam da hikayeyi anladığımızı düşündüğümüzde başka bir ters köşe ile şaşırtıyor.

3- Duygusal sahneler
Dizi, çift arasındaki mutlu anlarla başlıyor ancak her şeyin dağılmaya başlaması çok uzun sürmeyecektir. Cha Ji Won, kocası Baek Hee Sung'un geçmişinin izini sürmeye başlar ve onun bir seri katil olabileceğinden şüphelenir.
İlk iki bölümde kalbimizi en çok ağrıtan şey Baek Hee Sung ve kızının sahneleriydi. Ona gerçekten değer veriyor ve onu "tüm dünyada en sevdiği kişi" olarak görüyor. Gerçekler ortaya çıktığında masum küçük kızın neler yaşamak zorunda kalacağını gerçekten merak ediyorum.

 4. Lee Joon Gi ve Moon Chae Won'un harika kimyası
Kore dizisi Criminal Minds'dan sonra, Lee Joon Gi ve Moon Chae Won'un bir kez daha bir araya geldiğini görmek beni gerçekten mutlu etti. Ancak bu dizide zıt taraflardalar. Chae Won bu dizide polis olarak rol alırken, Joon Gi antisosyal kişilik bozukluğu olan bir karakteri canlandırıyor.
 
 

  
Benzer Dizi-Filmler

1 yorum: