Count Your Lucky Stars Çin Dizisi Bilgi - Konusu - Oyuncuları



Diğer İsmi: 
The Exchange Luck
Çince İsmi: 我好喜欢你 / Wo Hao Xi Huan Ni / 交换吧,运气 / Jiao Huan Ba Yun Qi

Tür:
Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 34
Yapımı: 2020-Çin
Yayın Tarihi: August 3, 2020
Kanal: MGTV, Youku (Web)
Yönetmen: 
Lin Ziping
Senarist: Gao Wei

Oyuncular:
Shen Yue "Tong Xiao You" 

Jerry Yan "Lu Xing Cheng" 

Miles Wei "Lu Yan Zhi" 

Shen Yao "Wen Xi" 


Konusu: Lu Xingcheng şansıyla tanınan başarılı bir CEO iken Tong Xiaoyou şanssız bir tasarımcıdır. Kazara gerçekleşen bir öpücük ile şansları değiş tokuş olur ve ikisinin hayatı büyük ölçüde değişmeye başlar.

Lu Xingcheng, bir anda her şeyi kaybedene kadar dünyanın ayaklarının dibinde olmasına alışmıştı. Tong Xiaoyou, bir gecede ünlü olduğu güne kadar uğursuzluk çekti.  

CHIC editörü Lu Xingcheng (Jerry Yan) kibirli bir kişiliğe ve keskin bir dile sahiptir. Moda dünyasında efsanevi bir figür ve şanslı olmasıyla ünlüdür. Tong Xiaoyou (Shen Yue), yaptığı her şeyde şanssız olan bilinmeyen bir tasarımcıdır. Bir kaza, şanslarının değişmesine ve hayatlarının sert bir şekilde değişmesine neden olur. 
 
Tong Xiaoyou, Lu Xingcheng'i tanıdıkça, yavaş yavaş onun gizli geçmişini öğrenir ve küstah yüzüne rağmen ailesini özleyen bir adam olduğunu keşfeder. Tong Xiaoyou, idolünün eski ihtişamına geri dönmesine yardım etmek ister, ancak bencil eğilimleriyle başa çıkmak zor olacaktır. 

Dizi, Mo Xi tarafından yazılan aynı adlı romandan uyarlanmıştır. 

Fragman: 


Oyuncu kadrosu açıklandığında, Shen Yue 22, Jerry Yan 42 yaşında olduğu için büyük yaş farkı hakkında güçlü görüşler vardı. Pek çok kişi Jerry ve Shen Yue’nin ekran eşleşmesini “yeğenine aşık bir amcaya” benzetti ve izleyicilerin “yaş farkını hissedebildikleri” için ikisinin birbirleriyle uyumlu görünmediğini ifade etti.

Jerry ve Shen Yue arasındaki "amca ve yeğen" romantizmiyle ilgili tepkilere rağmen, eleştirilere aldırış etmeyen ve bunun yerine "Count Your Lucky Stars" dizisini izlemek için sabırsızlanan, "Oyuncuların uyumu çok iyi ", "Yakışıklı insanlar biraz daha büyükken hala yakışıklı görünüyorlar" ve "Çok tatlı görünüyor, yaş farkı sorun değil"  diyen bir çok kişi var. 


 “Jerry Yan” 2001 Tayvan yapımı Meteor Garden’da F4’ün lideri “Dao Ming Si” karakteri ile ünlendi ve Asya’da popüler oldu. Shen Yue ise 2018 yapımı Meteor Garden ile büyük bir popülarite kazandı.

Bu yüzden Meteor Garden hayranlarıda - hem 2001 hem de 2018 versiyonları - orijinal Dao Ming Si ile yeni Shan Cai, Jerry ve Shen Yue’nin ilgili karakterleri arasındaki "yeniden birleşme" yi de dört gözle bekliyorlar. 














Siz ne düşünüyorsunuz? 🤗


Benzer Dizi-Filmler

0 comments: