Challenges at Midlife Çin Dizisi - Konusu - Oyuncuları


Diğer İsmi: 落花时节, Luo Hua Shi Jie

Tür: Dram
Bölüm Sayısı: 49
Bölüm Süresi: 45 dakika
Yapımı: 2021 - Çin
Kanal: Dragon Tv
Yönetmen: Jian Chuan He
Senarist: Ane

Oyuncular:
Lei Jia Yin "Jian Hong Cheng"

Yuan Quan "Ning Yu"

Jerry Jia "Tian Jing Ye"

LAY "Ning Shu"

Liang Guan Hua "Zhang Li Xin"

Luo Hai Qiong "Jian Min Min"


Konusu: 
Linshui 2 Nolu Tarım Makineleri Fabrikası müdürünün oğlu Jian Hongcheng (Lei Jia Yin), üniversite sınıf arkadaşı Ning Yu’ye (Yuan Quan) ilk görüşte âşık olur. Ancak sürekli reddedilir ve mezun olup evlendiğinde ondan vazgeçer. Babası çalışanı tarafından yaralanınca fabrikayı kendisine devreder. Oğlunun fabrikadaki haklarını güvence altına almak için Jian Zhiguo, kızı Jian Minmin’i (Luo Hai Qiong) geçici olarak fabrika yöneticiliğini devralan öğrencisi Zhang Lixin ile evlenmeye zorlar. Ancak Zhang Lixin gizlice otorite için savaşmaktadır. Jian Hongcheng babası öldükten sonra köyünden ayrılır.

Yıllar sonra Yu Ning kocası tarafından ihanete uğrar ve boşanır. Jian Hongcheng, Zhang Lixin’in borcunu ödemek için fabrikayı satmak istediğini duyar. Babasının çabalarının boşa gitmesine izin vermek istemez, fabrikayı korumak için memleketine döner. Orada, Ning Yu ile tekrar bir araya gelir ve sonunda Ning Yu’nun onu reddetmeye devam etmesinin nedenini öğrenir. O, Cui Hao'nun kızıdır.

Jian Hongcheng, mevcut krizi çözmek için kendi yöntemlerini kullanır. Ancak Ning Yu'nun kardeşi Ning Shu gizlice onun için sorun çıkarmaya devam eder. Jian Hongcheng ve Ning Yu birlikte çalışmaya başlarlar ve birbirlerini yeniden tanırlar. 





Categories:
Benzer Dizi-Filmler

0 comments: